2K čtenářů Přidat komentář

Vyskočky

30 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Vyskočky

  1. Vypracujeme těsto a necháme v lednici odpočinout.
  2. těsto vyválíme asi na 3 mm plát a vykrájíme různé tvary.
  3. Klademe na plech s pečícím papírem a pečeme dokud nezrůžoví.
  4. Horké obalujeme v moučkovém cukru.
  • šlehačka
  • tuk (ztužený)
  • 400 g mouka (hladká)

Na obaleni:

  • cukr (moučka)
  • cukr (vanilkový)

Brambory vařené se zelím nezměknou

Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.

Vyskočky
2.5K
Redakce Recepty.eu
★★★

Vyskočky

Na závěr vyskočky obalíme v moučkovém cukru.

Vyskočky
85
1
Recepty.cz
★★

Vyskočky

Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost

Vyskočky
103
Vareni.cz
★★★

Vyskočky

Ještě horké vyskočky obalujeme v cukru.

Vyskočky II.
24
1
Recepty.cz
★★★

Vyskočky II.

Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu

Vyskočky ořechové
61
1
Recepty.cz
★★

Vyskočky ořechové

Smícháme cukr s máslem, přidáme ořechy a kokos a nakonec prosátou mouku se sodou.Těstem plníme vymazané