2.1K čtenářů Přidat komentář

Vyskočky

30 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Vyskočky

  1. Vypracujeme těsto a necháme v lednici odpočinout.
  2. těsto vyválíme asi na 3 mm plát a vykrájíme různé tvary.
  3. Klademe na plech s pečícím papírem a pečeme dokud nezrůžoví.
  4. Horké obalujeme v moučkovém cukru.
  • šlehačka
  • tuk (ztužený)
  • 400 g mouka (hladká)

Na obaleni:

  • cukr (moučka)
  • cukr (vanilkový)

Aby bylinky neztratily vůni

Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.

Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.

Vyskočky
2.6K
Redakce Recepty.eu
★★★

Vyskočky

Na závěr vyskočky obalíme v moučkovém cukru.

Vyskočky
85
1
Recepty.cz
★★

Vyskočky

Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost

Vyskočky
103
Vareni.cz
★★★

Vyskočky

Ještě horké vyskočky obalujeme v cukru.

Vyskočky II.
24
1
Recepty.cz
★★★

Vyskočky II.

Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je, na povrchu

Vyskočky ořechové
61
1
Recepty.cz
★★

Vyskočky ořechové

Smícháme cukr s máslem, přidáme ořechy a kokos a nakonec prosátou mouku se sodou.Těstem plníme vymazané