Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
40 m
janapozarova
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
ho rozválíme na cca 1 cm silný plátek, vykrájíme perníčky plechu, znovu potřeme cukrovým roztokem a vychladlé perníčky
Do mírně nahřátého tekutého medu zamícháme cukr, amonium rozmíchané ve žloutku, citrónovou kůru a pak
Vykrojené perníčky pokládáme na plech vyložený pečícím Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
o 0,5 cm a 10-12 minut pro perníčky o 1 cm. Z trouby vyndaváme perníčky raději dříve než později
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěným tukem. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,