Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
40 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Máte-li rádi lesklé perníčky nebo je hodláte zdobit Perníčky nechte vychladnout.
Vykrojené perníčky pokládáme na plech vyložený pečícím Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,
o 0,5 cm a 10-12 minut pro perníčky o 1 cm. Z trouby vyndaváme perníčky raději dříve než později
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout.Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě