Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
40 m
janapozarova
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Před pečením potřeme perníčky rozšlehaným vajíčkem. Perníčky pečeme při 190 °C.
V hrnci za stálého míchání rozpustíme máslo s medem a cukrem. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
Perníčky přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným Tyto perníčky můžeme podávat ihned bez předchozího
ho rozválíme na cca 1 cm silný plátek, vykrájíme perníčky plechu, znovu potřeme cukrovým roztokem a vychladlé perníčky
Do mírně nahřátého tekutého medu zamícháme cukr, amonium rozmíchané ve žloutku, citrónovou kůru a pak
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěným tukem. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové