Prémiový obsah
★★★
833 čtenářů
1 h
nikolka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Utřeme si povolený tuk s vejci a cukrem, poté postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme
Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme moukou. aby byla forma dobře vymazaná i vysypaná, aby se beránek
utěrky sejměte víko a když trochu zchladne opatrně beránka Beránka pečte na střední mřížce shora i zdola.
Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané beránkové Vychladlého beránka pocukrujeme nebo polijeme čokoládovou
V míse promícháme cukr s moukou a práškem do pečiva. Ušleháme žloutky s olejem a asi 100 ml vody. Smícháme
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, poté přidáme vyšlehanou pěnu s vajec a cukru. Následně zašleháme
Celá vejce vyšleháme s cukrem a šlehačkou do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a vymícháme