Prémiový obsah
★★★★
3.6K čtenářů
1 h
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme moukou. aby byla forma dobře vymazaná i vysypaná, aby se beránek
Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme nebo ozdobíme oblíbeným
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Mezi pečením ji pozorně obrátíme,aby beránek byl všude Pečeného beránka opatrně vyklopíme,dáma na mísu vkusně
Tvaroh, mléko a vejce promícháme a vytvoříme jednotnou směs. Přidáme kypřící prášek a opět řádně promícháme
Připravíme dvojdílnou formu na beránka, vytřeme důkladně trouby a přesvědčíme se zapíchnutím špejle, zda je beránek
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.