Prémiový obsah
★★★★
3.6K čtenářů
1 h
janapozarova
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme moukou. aby byla forma dobře vymazaná i vysypaná, aby se beránek
Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme nebo ozdobíme oblíbeným
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme moukou.
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1
Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy na beránka Upečeného beránka necháme důkladně zchladnout a poté
Formu na beránka vymažeme tukem a těsto do ní nalijeme Hotového beránka necháme vychladnout a poté vyklopíme
Vejce smícháme s mouku, Poté zašleháme cukry a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh a společně s citronovou