Prémiový obsah
★★★★
3.6K čtenářů
1 h
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme moukou. aby byla forma dobře vymazaná i vysypaná, aby se beránek
Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme nebo ozdobíme oblíbeným
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme moukou.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1