Prémiový obsah
★★★★
3.6K čtenářů
1 h
janapozarova
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme moukou. aby byla forma dobře vymazaná i vysypaná, aby se beránek
Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme nebo ozdobíme oblíbeným
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme moukou.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1