Prémiový obsah
★★★★
3.6K čtenářů
1 h
janapozarova
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Formu na beránka vymažeme tukem a vysypeme moukou. aby byla forma dobře vymazaná i vysypaná, aby se beránek
Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme nebo ozdobíme oblíbeným
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1
Mezi pečením ji pozorně obrátíme,aby beránek byl všude Pečeného beránka opatrně vyklopíme,dáma na mísu vkusně
Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy na beránka Upečeného beránka necháme důkladně zchladnout a poté