Prémiový obsah
★★★
703 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Pečlivě oloupané a kůžičky zbavené pomeranče vložíme rozpůlené do směsi z hnědého cukru a pomerančového
Podkovy kapra osolíme a opepříme. V hrnci orestujeme cibuli na oleji a přidáme kapra, pokapeme citronovou
Sušené švestky naložíme v alkoholu asi na týden. Scedíme a necháme okapat. Pokud mají pecky, tak je odpeckujeme
Podkovy kapra osolíme a opepříme. V hrnci orestujeme cibuli na oleji a přidáme kapra, pokapeme citronovou
Do kastrolku nalijeme vodu a přivedeme ji k varu. Odstavíme z ohně. Do horké vody nasypeme cukr a ovocné
Do hrnce dáme všechno sušené ovoce se skořicí, zalijeme vínem a vaříme, až sušené ovoce nabobtná. Pak
V kastrolu vyškvaříme nakrájenou slaninu. Dáme ji stranou a na výpeku osmahneme nakrájenou cibulku a
Vypracujeme si těsto, nakonec přimícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a okraje
Vyšleháme bílky s trochou soli a trochou cukru na pevný sníh. V další míse ušleháme žloutky s cukrem,
Kompotované třešně slijeme a necháme odkapat, pak je naskládáme do sklenice a zalijeme rumem. Uzavřenou
Ovoce dle chuti najemno nasekáme, zalijeme rumem a necháme do druhého dne namočené v zakryté nádobě marinovat