Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
janapozarova
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Příprava těsta: Smícháme mouku s cukrem a kypřícím práškem. Vejce smícháme s rozpuštěným máslem a medem
Máslo, které jsme nechali při pokojové teplotě změknout vyšleháme s cukrem a poté do směsi přidáme žloutky
Mouku, nakrájené máslo a cukr nebo sladidlo zpracujeme v haldké těsto. Zabalíme do folie a dáme do lednice
Máslo vyšleháme s cukrem, přidáme žloutky, mléko, dřeň vanilky a mouku s práškem do pečiva a bílou čokoládou
Z těstových surovin vypracujeme hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme
Mouku prosejeme s cukrem a přidáme žloutek, koření a jedlou sodu. Poté vmícháme med a máslo pokojové
Všechny suché přísady smícháme v misce. Přidáme 2 ks vejce, med a Heru. Ručně vypracujeme měkké a poddajné
Smíchejte vajíčka s cukrem a medem. Zamíchejte a přidejte zbytek ingredincí. Těsto nalijte na plech vyložený
Připravíme si kvásek z droždí, vlažného mléka a cukru. V míse si smícháme perník, kakao, mouku a špetku
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo