Prémiový obsah
★★★★
5.5K čtenářů
Tatranky si nastrouháme na jemném struhadle, přidáme změklé máslo, rum, kokos a med dle chuti.
20 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
cukrem, přidáme rum, kakao, oříšky a nastrouhané Tatranky Pak tvarujeme kuličky, které obalujeme v oříškách.
Tatranky nastrouháme nebo rozemeleme a nasypeme do Tvarujeme kuličky, které obalíme v kokosu.
utřeme se žloutkem, balíčkem namletých piškotů a tatranek Kuličky z tatranek necháme zatuhnout, můžeme je rozdělit
suroviny uhněteme do hladké hmoty a z té tvoříme kuličky Poté kuličky napíchneme na špejle a nejprve je namočíme
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem. Osolíme, posypeme drceným kmínem, opepříme a pridáme trochu
Potom z ní rukama tvoříme kuličky, které obalíme v Kuličky dáme do papírových košíčků a vychladíme v lednici
Tatranky si pomeleme a přidáme ostatní suroviny. Pak tvoříme malé kuličky, které obalujeme v kakau.
Tatranky nastrouháme a smícháme je s rozpuštěným máslem Rychlé kuličky z tatranky podáváme kdykoliv podle chuti