očištěnou na proužky nebo kolečka nakrájenou předvařenou kořenovou zeleninu a zalejeme vínem.
rozehřejeme olej, do kterého postupně přidáváme očištěnou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev) nakrájenou na malé kousky
Přidáme prolisovaný česnek, očištěnou zeleninu a krátce
Hovězí maso nakrájíme na malé kostky. , podusíme. dokud nezesklovatí a následně přidáme hovězí
Přilijeme víno a necháme ho odpařit, vložíme maso a Hovězí oháňku podáváme s bramborovou kaší.
Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
Opečené maso vytáhneme a na sádle opražíme zeleninu šťávu zaprášíme moukou, rozředíme vodou, přilijeme víno
Poté zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem a Po hodině přidáme na kousky nakrájenou, očištěnou zeleninu
Zeleninu si oloupeme a nakrájíme na kousky. mísy nasypeme uvařené, nakrájené brambory a uvařenou zeleninu
do papiňáku, přidáme všechnu očištěnou a oloupanou zeleninu Maso ze slepice obereme, zeleninu nakrájíme na kousky
Přidáme i ostatní zeleninu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina měkká.
Brambory, kořenovou zeleninu nakrájíme na větší kousky Brambory se zeleninou rozložíme na plech s pečicím
Fazole namočíme den předem do vody. Další den je slijeme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka
Zeleninu nakrájíme na kostičky a v hrnci rozehřejeme Vmícháme protlak, víno a marsalu, necháme vyvařit.
zeleninu i cibuli a orestujeme. Dušené hovězí podáváme s rýží či bramborem.
Poté vyjmeme a na výpeku pozvolna orestujeme kořenovou zeleninu a cibuli.
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Po upečení propasírujeme kořenovou zeleninu přes jemné
Nesnažte se je násilím „odlepovat“ ode dna, až budou Vlijte víno (podle velikosti hrnce dolijte případně
Nejdříve si maso důkladně umyjeme. Poté svážeme provázkem, aby nám drželo hezky tvar válečku. Dáme do
Zeleninu opékáme zhruba 30 minut do měkka. Medailonky podáváme s kořenovou zeleninou a gratinovanými