listem, celým černým pepřem, jalovcem, novým kořením Marinádu zředíme trochou vývaru z kolen
Do velkého hrnce dáme vodu, česnek, všechno koření Krátce povaříme, vložíme kolena a vaříme na mírném
Po upečení necháme koleno vychladnout. znovu pečeme 35 minut, aby byla kůže křupavá.
Osolíme, vložíme koleno, které posypeme drceným kmínem POdáváme s chlebem zastudena nebo hned po dopečení
Kolena v masitější části nařízneme podél kosti. Během pečení kolena poléváme výpekem, případně podlijeme
Koleno nasolíme, opepříme, posypeme kmínem a podle
Koleno opláchneme, očistíme. Maso nakrájíme na kousky a podáváme s vypečenou cibulí
Vepřové koleno omyjeme v teplé vodě. Dáme ho do hrnce s osolenou vodou, přidáme koření a
Dobře omytá vykostěná vepřová kolena dáme do hrnce Marinádu zředíme trochou vývaru z kolen.
Kolena potřeme marinádou, kterou si připravíme smícháním Marinádu zředíme trochou vývaru z kolen.
Nyní přisypte grilovací koření a ihned vše zalijte Nyní sundejte pokličku, zvyšte teplotu pečení na 200
Uzené koleno dáme do velkého hrnce se studenou vodou dvě na kousky nakrájené cibule, bobkový list, nové koření
Marinádu zředíme trochou vývaru z kolen Dopečení do křupava: Pečeme pomalu ve středně vyhřáté troubě při
Troubu rozehřejeme na 190°C. Očištěné kuře nasolíme, napepříme a břišní dutinu naplníme bylinkami. Kůži
vyndání z trouby ihned promícháme s připraveným BBQ kořením
list, nové koření a celý černý pepř. Hotové pečené vepřové koleno po vytažení z trouby pořádně
Kolena nasolíme a potřeme pivem, zabalíme do fólie česnek nasekáme nahrubo a obojí přesuneme spolu s koleny
Koleno omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody Vychladlé kolena nakrojíme na několika místech až ke
Osolíme, vložíme koleno, které posypeme drceným kmínem , grilovacím kořením a vaříme na vyšší stupeň asi 4
nakrájenou na klínky, bobkový list, nové koření a Během pečení podléváme pivem.