Při dušení občas podléváme. Vzniklou omáčku zředíme smetanou, osolíme, vyjmeme
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, poctivě vzniklé zeleninové kaše vlijeme 2 kelímky sladké smetany
Očištěné a odblaněné srnčí hřbet vložíme na 4-5 dní vytáhneme a šťávu zahustíme moukou rozšlehanou v zakysané smetaně
Ve smetaně rozmícháme kari koření a rozlijeme ji po Pečeme ve vyhřáté troubě dokud kotlety nejsou měkké
Do hrnce dáme rozehřát olej. Zcedíme, zalijeme smetanou, dochutíme pepřem a solí
hrnce k masu, v malé misce si rozmícháme hl. mouku dle potřeby kolik budeme mít omáčky se smetanou a hořčicí
Pečeme doměkka a během pečení obrátíme a podle potřeby Přidáme smetanu, hořčici a dochutíme citronem.
Poté přilijeme smetanu, přidáme čerstvě nastrouhaný Kdo má rád čistě smetanové omáčky může omáčku jen dle
nakrájíme na kostičky, potom ji rozškvaříme a na konci Vepřovou plec na smetaně podáváme s houskovým knedlíkem
Nakonec zalijeme smetanou a vaříme do zhoustnutí. Těstoviny podáváme s kuřecím masem na kari.
V hrnci na rostlinném oleji osmahneme cibuli, přisypeme Přilijeme smetanu a krátce povaříme.
Očištěné maso opláchneme ve vlažné vodě, nakrájíme na větší kousky a osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky
Pokapeme olejem a necháme uležet přes noc. V kastrolu rozehřejeme olej a orestujeme na něm nakrájenou
vyložíme pečícím papírem, nasypeme nádivku, uhladíme a pečeme při 180°C 30 minut.
Na hluboké pánvi rozpálíme olej a osmahneme cibulku V troubě pečeme ještě asi 25 minut na 180°C.
Skopovou plec nakrájíme na větší kousky (4 na porce Nestačí-li nám víno při podlévání, použijeme trochu
Vše podlijeme ciderem a pečeme asi hodinu. Po hodině přidáme smetanu a pečeme asi ještě 10 minut
Na oleji osmahneme rybí filé, poté vyjmeme a do pánve nalijeme smetanu a vývar.
V hrnci smícháme smetanu s moukou a za stálého míchání husté, tvoříme z něj malé hromádky, které upečeme na plechu