1.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
asi 40 kousků, 140 kcal/586 kJ, 2 g bílkoviny, 8 g tuky, 14 g sacharidy
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Na těsto smícháme všechny suroviny a vypracujeme hladkou hmotu. V rendlíku si rozpustíme máslo a přisypeme
Změklé máslo, cukr, med, mléko, oranžádu a citronádu dáme na pánev a zlehka asi 15 minut povaříme. Pak
Po zahřátí směs na florentinky zahustíme moukou a řádně Vychladlé florentinky máčíme spodní stranou v čokoládě
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli
V míse smícháme vodu se směsí a solí a vymícháme těsto. Těsto vypracujeme na válu posypaném moukou. Z
Mouku prosejte s kakaem do mísy, pak přidejte změklé máslo. Dále přidáme mléko, cukr, ořechy, skořici
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,
Do namletého masa přidáme přetřený česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření a vejce. Tuto
Všechny ingredience smícháme a necháme odležet v lednici. Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky