Prémiový obsah
★★★
987 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Těsto rozkrájíme na 30 dílů, z nichž vytvarujeme rohlíčky rozpustíme polevu a namáčíme do ní oba konce každého rohlíčku
V míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, oběma cukry a špetkou soli. Bílky oddělte od žloutků, které
Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli
Do namletého masa přidáme přetřený česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření a vejce. Tuto
Utřeme žloutky s cukrem do pěny. Přidáme vodu, olej, vanilkový cukr, 2/3 mouky s kypřícím práškem a prošleháme
V míse smícháme vodu se směsí a solí a vymícháme těsto. Těsto vypracujeme na válu posypaném moukou. Z
Mouku prosejte s kakaem do mísy, pak přidejte změklé máslo. Dále přidáme mléko, cukr, ořechy, skořici
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,