Prémiový obsah
★★★
758 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Těsto rozkrájíme na 30 dílů, z nichž vytvarujeme rohlíčky rozpustíme polevu a namáčíme do ní oba konce každého rohlíčku
Do namletého masa přidáme přetřený česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření a vejce. Tuto
Utřeme žloutky s cukrem do pěny. Přidáme vodu, olej, vanilkový cukr, 2/3 mouky s kypřícím práškem a prošleháme
Do hrnce dáme cukr, marcipán, citronát, máslo, škrob a smetanu, důkladně vše promícháme a přivedeme k
Z bílků, citronové šťávy a cukru ušleháme velice tuhý sníh, do něhož nakonec rychle zahrneme mandle.
Mouku prosejte s kakaem do mísy, pak přidejte změklé máslo. Dále přidáme mléko, cukr, ořechy, skořici
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,
Mouku s vajíčkem rozmícháme a postupně přidáváme i mléko a nakonec jogurt. Směs trošičku osolíme a můžeme
Maso smícháme s karamelizovanou cibulkou,s prolisovaným česnkem, majoránkou, solí, pepřem a pořádně smícháme
V míse rozšleháme vejce s bílkem a vodou, postupně přisypáváme cukr a šleháme tak dlouho, dokud nevznikne