Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
205 kcal/858 kJ, 4 g bílkoviny, 11 g tuk, 23 g sacharidy
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky. Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
Ve velké míse smícháme mandlovou mouku, vanilkový, Rukama poté tvarujme rohlíčky a ty necháme ztuhnout