Prémiový obsah
★★★
774 čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
Pracovní plochu rovnoměrně posypeme mandlovými lupínky , které pak ze všech stran obalíme mandlovými lupínky
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Ve velké míse smícháme mandlovou mouku, vanilkový, Rukama poté tvarujme rohlíčky a ty necháme ztuhnout
Oloupané mandle rozmixujeme na hladkou moučku. Smícháme s cukrem a přidáme bílek (kvalitní, nejlépe domácí
Pak stříkáme cukrářským sáčkem puding a rohlíčky zatočíme
Na podložce vyválíme válečky, z nich stáčíme rohlíčky Rohlíčky po upečení necháme asi 5 minut vychladnout