349 čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme konopným semínkem
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Pracovní plochu rovnoměrně posypeme mandlovými lupínky , které pak ze všech stran obalíme mandlovými lupínky
Kardomon vyloupeme z tobolek a semínky utlučeme na Nakrájíme na špalíčky a z každého vytvarujeme rohlíček
ruce a postupně tvarujeme kuličky, které obalujeme v konopném semínku.