Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Pracovní plochu rovnoměrně posypeme mandlovými lupínky , které pak ze všech stran obalíme mandlovými lupínky
Bílky vyšleháme s polovinou krupicového cukru v horké lázni. Přidáme zbytek krupicového cukru, citronovou
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Poté z těsta tvoříme rohlíčky, ty dáme na plech vyložený
Další nápady na vynikající Vánoční cukroví najdete zde na našem webu, v sekci Nejen Vánoční cukroví.
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme