Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
Mouku s moučkovým cukrem prosejeme na vál, přidáme suroviny a vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout.
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Pracovní plochu rovnoměrně posypeme mandlovými lupínky , které pak ze všech stran obalíme mandlovými lupínky
Bílky vyšleháme s polovinou krupicového cukru v horké lázni. Přidáme zbytek krupicového cukru, citronovou
Poté z těsta tvoříme rohlíčky, ty dáme na plech vyložený
Další nápady na vynikající Vánoční cukroví najdete zde na našem webu, v sekci Nejen Vánoční cukroví.
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme