1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
na stejně velké dílky a naplníme jimi formičky na rohlíčky Naplněné rohlíčkové formy rozložíme na plech a dáme
Další nápady na vynikající Vánoční cukroví najdete zde na našem webu, v sekci Nejen Vánoční cukroví.
Ohneme do tvaru rohlíčku a vrchní vrstvu těsta nařízneme Před podáváním rohlíčky pocukrujeme.
Vložte do trouby a pečte 10–15 minut, nebo dokud rohlíčky Ještě horké rohlíčky obalujte ve směsi moučkového a
Nakonec odkrajujeme kousky a tvarujeme z nich rohlíčky Hotové ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém a
Z těsta tvoříme rohlíčky a pečeme na 180°C asi 10 minut Vychladlé špičky rohlíčků namáčíme do čokoládové polevy
Piškoty překrájíme a pokapeme rumem. Změklé máslo vyšleháme s mlékem, kakaem a cukrem. Přidáme piškoty