Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Kousky těsta zformujeme do tvaru rohlíčků a naskládáme Horké rohlíčky obalujeme ve vanilinovém cukru.
válečku odkrajujeme menší kousky, z kterým tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Poté odstavíme z plotny a přidáme zbylé máslo, vanilkový Před podáváním rohlíčky pocukrujeme.
Ještě horké rohlíčky obalujte ve směsi moučkového a vanilkového cukru a uložte do krabice.
Dlaní uválíme rohlíčky nebo je vtlačujeme do vymaštěných Poté obalíme ve vanilkovým cukru smíchaném s moučkovým
Díky tomu budou rohlíčky stejně velké. Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Z těch poté tvoříme rohlíčky, buď rukou nebo pomocí horké ihned obalíme v moučkovém cukru smíchaný s vanilkovým