1.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Hotové ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém a vanilkovém cukru, které jsme předem smíchaly.
válečku odkrajujeme menší kousky, z kterým tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Kousky těsta zformujeme do tvaru rohlíčků a naskládáme Horké rohlíčky obalujeme ve vanilinovém cukru.
Díky tomu budou rohlíčky stejně velké. Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
těsto, které tence rozválíme a formičkou vykrajujeme rohlíčky Rohlíčky nesmí zrůžovět.
Přidáme vanilkový cukr, žloutky, máslo a vypracujeme Ještě vlažné rohlíčky můžeme posypat cukrem.
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým