1.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
válečku odkrajujeme menší kousky, z kterým tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Kousky těsta zformujeme do tvaru rohlíčků a naskládáme Horké rohlíčky obalujeme ve vanilinovém cukru.
Hotové ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém a vanilkovém cukru, které jsme předem smíchaly.
Díky tomu budou rohlíčky stejně velké. Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přidáme vanilkový cukr, žloutky, máslo a vypracujeme Ještě vlažné rohlíčky můžeme posypat cukrem.
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
těsto, které tence rozválíme a formičkou vykrajujeme rohlíčky Rohlíčky nesmí zrůžovět.
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky