Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vytlačené rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem Upečené rohlíčky slepíme marmeládou a špičky namáčíme
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Z každého kousku vytvarujeme malý rohlíček a uložíme Po vytažení z trouby necháme rohlíčky na plechu vychladnout
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme Upečené rohlíčky necháme zchladnout a špičky namáčíme
Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme.
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.