Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
janapozarova
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Vytlačené rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem Upečené rohlíčky slepíme marmeládou a špičky namáčíme
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Z každého kousku vytvarujeme malý rohlíček a uložíme Po vytažení z trouby necháme rohlíčky na plechu vychladnout
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme Upečené rohlíčky necháme zchladnout a špičky namáčíme
Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme.
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
(můžete použít formičku k vytlačení rohlíčku). Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem
Pracovní plochu rovnoměrně posypeme mandlovými lupínky , které pak ze všech stran obalíme mandlovými lupínky