1.2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vytlačené rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem Upečené rohlíčky slepíme marmeládou a špičky namáčíme
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky nebo vytvarujeme rohlíčky ručně.
Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Z každého kousku vytvarujeme malý rohlíček a uložíme Po vytažení z trouby necháme rohlíčky na plechu vychladnout
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme Upečené rohlíčky necháme zchladnout a špičky namáčíme
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Z těsta vyválíme silnější placku, vykrajujeme rohlíčky Rohlíčky necháme vychladnout.
pytlíku a nastříkáme na plech s pečícím papírem malé rohlíčky Po upečení necháme rohlíčky vychladnout a slepíme marmeládou
zpracujeme do hladkého těsta a na strojku děláme rohlíčky
Kuřecí řízky (prsa) lehce rukou naklepeme, osolím a opepříme. Marinádu uděláme smícháním jogurtu, prolisovaného