1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vytlačené rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem Upečené rohlíčky slepíme marmeládou a špičky namáčíme
Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky nebo vytvarujeme rohlíčky ručně.
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme Upečené rohlíčky necháme zchladnout a špičky namáčíme
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
pytlíku a nastříkáme na plech s pečícím papírem malé rohlíčky Po upečení necháme rohlíčky vychladnout a slepíme marmeládou
zpracujeme do hladkého těsta a na strojku děláme rohlíčky
Všechny ingredience smícháme a vypracujeme hladké těsto, které rozdělíme na dvě části. Poté vyválíme
Vyšleháme žloutek s rumem a máslem. Poté přisypeme mouku a vypracujeme těsto. Hotové těsto vyválíme na
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený