551 čtenářů
1 h
nikolka
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Nakonec přidáme mleté vlašské ořechy a žloutky vyšlehané průměru 3 cm a odkrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Poté přidáme vejce a ořechy. Hned po upečení obalíme ve směsi vanilkového a moučkového
Poté přidáme kakao,namleté ořechy a vypracujeme hladké Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme.
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Poté přidáme máslo, žloutek a ořechy. Rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené silné válečky, které nakrájíme na kousky velikosti ořechu
Mouku, škrob, cukr a ořechy smícháme. Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož