Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Poté přidáme vejce a ořechy. Hned po upečení obalíme ve směsi vanilkového a moučkového
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Z mouky, másla, ořechů, cukru a žloutku vypracujeme Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
nastrouhanou cibuli, česnek, majoránku, koření, nasekané ořechy
Přimícháme krupicový a vanilkový cukr, olej, mouku Nakonec vmícháme vlašské ořechy.
Rohlíčky obalujte v moučkovém cukru, který smíchejte s vanilkovým.