Prémiový obsah
★★★
8.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Z mouky, másla, ořechů, cukru a žloutku vypracujeme Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přimícháme krupicový a vanilkový cukr, olej, mouku Nakonec vmícháme vlašské ořechy.
nastrouhanou cibuli, česnek, majoránku, koření, nasekané ořechy
Rohlíčky obalujte v moučkovém cukru, který smíchejte s vanilkovým.
Mouku, škrob, cukr a ořechy smícháme. Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového