60-80 ks, podle velikosti
Toužíte po stejných dokonalých tvarech? Sáhněte po speciální formě na vanilkové rohlíčky.
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Nakonec přidáme mleté vlašské ořechy a žloutky vyšlehané průměru 3 cm a odkrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Z mouky, másla, ořechů, cukru a žloutku vypracujeme Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přimícháme krupicový a vanilkový cukr, olej, mouku Nakonec vmícháme vlašské ořechy.
nastrouhanou cibuli, česnek, majoránku, koření, nasekané ořechy
Rohlíčky obalujte v moučkovém cukru, který smíchejte s vanilkovým.