60-80 ks, podle velikosti
Toužíte po stejných dokonalých tvarech? Sáhněte po speciální formě na vanilkové rohlíčky.
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Nakonec přidáme mleté vlašské ořechy a žloutky vyšlehané průměru 3 cm a odkrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Z mouky, másla, ořechů, cukru a žloutku vypracujeme Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přimícháme krupicový a vanilkový cukr, olej, mouku Nakonec vmícháme vlašské ořechy.
nastrouhanou cibuli, česnek, majoránku, koření, nasekané ořechy
Rohlíčky obalujte v moučkovém cukru, který smíchejte s vanilkovým.