60-80 ks, podle velikosti
Toužíte po stejných dokonalých tvarech? Sáhněte po speciální formě na vanilkové rohlíčky.
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Nakonec přidáme mleté vlašské ořechy a žloutky vyšlehané průměru 3 cm a odkrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Z mouky, máslo, žloutku, cukru a ořechů vypracujeme Poté ještě teplé a upečené balíme v cukru vanilkovém
Z kousků těsta vyválíme válečky a tvarujeme rohlíčky s vanilkovým cukrem.
Z mouky, másla, ořechů, cukru a žloutku vypracujeme Z hada ukrajujeme kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přimícháme krupicový a vanilkový cukr, olej, mouku Nakonec vmícháme vlašské ořechy.
nastrouhanou cibuli, česnek, majoránku, koření, nasekané ořechy
Rohlíčky obalujte v moučkovém cukru, který smíchejte s vanilkovým.