Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z každého kousku vytvarujeme malý rohlíček a uložíme Po vytažení z trouby necháme rohlíčky na plechu vychladnout
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme Upečené rohlíčky necháme zchladnout a špičky namáčíme
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme.
Z těsta vyválíme silnější placku, vykrajujeme rohlíčky Rohlíčky necháme vychladnout.
pytlíku a nastříkáme na plech s pečícím papírem malé rohlíčky Po upečení necháme rohlíčky vychladnout a slepíme marmeládou
zpracujeme do hladkého těsta a na strojku děláme rohlíčky
Ihned po upečení kakaové rohlíčky obalíme ve vanilkovém Kakaové rohlíčky zabalíme do vhodných nádob nebo krabic
Pozor jen, aby rohlíčky neměly konce do špičky, ale Po vytažení z trouby nechte rohlíčky aspoň 2 minuty