Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Rohlíčky necháme vychladnout. Slepíme marmeládou a konce namáčíme v čokoládě.
pytlíku a nastříkáme na plech s pečícím papírem malé rohlíčky Po upečení necháme rohlíčky vychladnout a slepíme marmeládou
Děláme větší rohlíčky. Kraje namočíme v čokoládě a necháme ztuhnout.
Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme. Vždy slepíme dva k sobě krémem a můžeme namočit v čokoládě
Strojkem vytlačujeme rohlíčky, které pečeme dozlatova Horké rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
pytlíku a nastříkáme na plech s pečícím papírem malé rohlíčky Po upečení necháme rohlíčky vychladnout a slepíme marmeládou
Máslo utřeme s cukrem, kakaem, žloutky a postupně zapracováváme mouku, citronovou kůru a šťávu. Na pomoučeném
hady a ty krájejte na kousky, tat docílíte, že budou rohlíčky důkladně schladnout a poté konce namáčíme v rozpuštěné čokoládě
Kraje rohlíčků nakonec už jen namočíme do rozpuštěné čokolády máme hotovo.