Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a tuk a rohlíčky
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Každý z nich potřeme ořechovou náplní a zamotáme. Rohlíčky přesuneme na plech s pečicím papírem a potřeme
Upečené rohlíčky vyklepneme z formičky a necháme vychladnout Konce rohlíčků namáčíme v čokoládě případně přizdobujeme
Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.
Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a Okraje rohlíčku stiskneme pevně mezi prsty, aby se
Kromě čokolády vše spojíme v těsto, které necháme 1 Poté tvoříme rohlíčky a pečeme 10-12 min na 160 °C.