1K čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Na jejich krátké okraje dáme trochu ořechové náplně Před pečením rohlíčky potřeme rozšlehaným vejcem a
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. vychladlé rohlíčky slepujeme po dvou oblíbeným krémem
Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.
Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a Okraje rohlíčku stiskneme pevně mezi prsty, aby se
Tvarování rohlíčků: Předehřejte troubu na 170 °C. Servírování: Rohlíčky skladujte v chladu a suchu.