92 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Každý z nich potřeme ořechovou náplní a zamotáme. Rohlíčky přesuneme na plech s pečicím papírem a potřeme
Tvarování rohlíčků: Předehřejte troubu na 170 °C. Servírování: Rohlíčky skladujte v chladu a suchu.
Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a Okraje rohlíčku stiskneme pevně mezi prsty, aby se
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.