758 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Každý z nich potřeme ořechovou náplní a zamotáme. Rohlíčky přesuneme na plech s pečicím papírem a potřeme
Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.
Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a Okraje rohlíčku stiskneme pevně mezi prsty, aby se
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. vychladlé rohlíčky slepujeme po dvou oblíbeným krémem