Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Nejdříve vyšleháme z bílků tuhý sníh a přidáme kokos, tvaroh a cukry. Nakonec přidáme kapku oleje a z
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout