Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Z bílků se špetkou soli vyšleháme sníh, přidáme stévii, rum a vyšleháme. Nakonec vmícháme kokos, tvoříme
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky