Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
plechem pořádně bouchneme o stůl, aby se vyrovnaly makronky Vychladlé makronky spojíme připraveným krémem.
Nejdříve vyšleháme z bílků tuhý sníh a přidáme kokos, tvaroh a cukry. Nakonec přidáme kapku oleje a z
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout