918 čtenářů
3 h
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Kosti a cibuli dáme do studené vody a pomalu vaříme, potom vývar přecedíme. Přidáme do něj nastrouhanou
Umyjeme a osušíme kousky z kapra. Z hlavy odstraníme žábra a dáme společně se zbytkem surovin do kastrolu
Do většího hrnce se studenou vodou vložíme rybí hlavy a odřezky. Přidáme sůl, pepř,bobkový list, mrkev
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout