Prémiový obsah
★★★
138 čtenářů
kucharkalibuska
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Z bílků se špetkou soli vyšleháme sníh, přidáme stévii, rum a vyšleháme. Nakonec vmícháme kokos, tvoříme
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte