Prémiový obsah
★★★
141 čtenářů
kucharkalibuska
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Z bílků se špetkou soli vyšleháme sníh, přidáme stévii, rum a vyšleháme. Nakonec vmícháme kokos, tvoříme
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky