Prémiový obsah
★★★
14 čtenářů
kucharkalibuska
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Z bílků se špetkou soli vyšleháme sníh, přidáme stévii, rum a vyšleháme. Nakonec vmícháme kokos, tvoříme
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout