Prémiový obsah
★★★
138 čtenářů
kucharkalibuska
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Z bílků se špetkou soli vyšleháme sníh, přidáme stévii, rum a vyšleháme. Nakonec vmícháme kokos, tvoříme
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout
Poté troubu vypneme a necháme makronky zchládnout v Krémem spojíme 2 makronky k sobě a necháme ztuhnout