Prémiový obsah
                ★★★
        2.7K čtenářů
                            
35 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Nejdříve vyšleháme z bílků tuhý sníh a přidáme kokos, tvaroh a cukry. Nakonec přidáme kapku oleje a z
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Jakmile máme makronky nastříkané na plechu, bouchneme Hotové makronky by měly být na dotek pevné.
Plech vyložíme pečícím papírem a tvoříme makronky ( Upečené makronky slepíme krémem.
Slepujte vždy dvě makronky k sobě náplníz čokolády. Tip: Pokud chcete mít makronky dvojbarevné rozdělte
suroviny na náplň a navlhčenýma rukama slepujeme vždy 2 makronky
pečení plech otočte, nevadí, že troubu vyvětráte, makrónky