Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Z mouky, droždí, margarínu, cukru, žloutku, soli a mléka vypracujeme těsto, které necháme asi půl hodiny
Telecí maso opečeme na sádle a vytáhneme. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a zeleninu nakrájenou na
Cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji. Pak přidáme na kostičky nakrájenou
Roštěnky naklepeme, po obvodu lehce nařízneme, osolíme a necháme chvíli odpočinout. Nakrájíme cibuli,
V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, orestujeme, posypeme
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme půlku kořenové zeleniny, maso nakrájené na kostky
Kapra očistíme, omyjeme, vykostíme a naporcujeme. Porce vložíme do mísy, zalijeme pomerančovým džusem
Rohlíčky poklademe na mírně pomaštěný plech tak, aby Rohlíčky pečeme při vyšší teplotě v dobře vyhřáté troubě
kterou zformujeme jako šišku), zkroutíme a vytvarujeme rohlíčky Upečeme do zlatova.Je to tradiční lahodný bratislavský
V kastrůlku na vodní lázni rozpusťte v mléce cukr. Přidejte žloutek a za stálého míchání přiveďte k varu