Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
40 m
janapozarova
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
je poklademe ořechovou nádivkou, utvoříme z nich rohlíčky Po chvilce příkon tepla zmírníme a rohlíčky dopečeme
Z mouky, droždí, margarínu, cukru, žloutku, soli a mléka vypracujeme těsto, které necháme asi půl hodiny
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Rohlíčky poklademe na mírně pomaštěný plech tak, aby Rohlíčky pečeme při vyšší teplotě v dobře vyhřáté troubě
kterou zformujeme jako šišku), zkroutíme a vytvarujeme rohlíčky Upečeme do zlatova.Je to tradiční lahodný bratislavský
V kastrůlku na vodní lázni rozpusťte v mléce cukr. Přidejte žloutek a za stálého míchání přiveďte k varu
Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve směsi cukru moučka Bratislavské rohlíčky podáváme jako výborné pečivo
Krok 7 Rohlíčky potřeme rozšlehanými žloutky a dáme Krok 8 Hotové rohlíčky na závěr lehce pocukrujeme.
V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, orestujeme, posypeme
Telecí maso opečeme na sádle a vytáhneme. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a zeleninu nakrájenou na