3.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Broskve si nakrájíme na kostičky a přimícháme do krému a neneseme broskvový krém.
Příprava krému: Ve vodní lázni vyšleháme metlou dohladka sáčku krémem.
Naplníme stříkací sáček a stříkáme na plech tvary rohlíčků Krém: Mléko s moukou uvaříme na kaši.
Poté srolujte do rohlíčku. Okraje rohlíčku stiskněte pevně mezi prsty, aby se
Na každý díl dejte lžičku náplně a stočte do rohlíčku Rohlíčky vyskládejte na plech a dejte péct do vyhřáté
Na každý díl dejte lžičku náplně a stočte do rohlíčku Rohlíčky vyskládejte na plech a dejte péct do vyhřáté
Příprava těsta: Třetinu vlažného mléka dáme do mísy, přidáme rozdrobené droždí, 2 lžíce mouky a cukr.