3.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Broskve si nakrájíme na kostičky a přimícháme do krému a neneseme broskvový krém.
Naplníme stříkací sáček a stříkáme na plech tvary rohlíčků Krém: Mléko s moukou uvaříme na kaši.
Příprava krému: Ve vodní lázni vyšleháme metlou dohladka sáčku krémem.
Na každý díl dejte lžičku náplně a stočte do rohlíčku Rohlíčky vyskládejte na plech a dejte péct do vyhřáté
Na každý díl dejte lžičku náplně a stočte do rohlíčku Rohlíčky vyskládejte na plech a dejte péct do vyhřáté
Příprava těsta: Třetinu vlažného mléka dáme do mísy, přidáme rozdrobené droždí, 2 lžíce mouky a cukr.
Poté srolujte do rohlíčku. Okraje rohlíčku stiskněte pevně mezi prsty, aby se