1.2K čtenářů
2 h
nikolka
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
krém a dáme zatuhnout do lednice. Poté máčíme v čokoládové polevě a dáme opět do lednice
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Těsto dáme do formiček na rohlíčky a upečeme při 170 Ušleháme hladký krém, kterým poté slepujeme vždy jeden
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Z těsta vykrajujeme rohlíčky, které pečeme v troubě upečené a vychladlé rohlíčky.
lázni rozpustíme čokoládu, cukr a máslo a vytvoříme čokoládovou Rohlíčky dáváme na plech vyložený pečícím papírem a