1.4K čtenářů
2 h
nikolka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
krém a dáme zatuhnout do lednice. Poté máčíme v čokoládové polevě a dáme opět do lednice
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Těsto dáme do formiček na rohlíčky a upečeme při 170 Ušleháme hladký krém, kterým poté slepujeme vždy jeden
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
lázni rozpustíme čokoládu, cukr a máslo a vytvoříme čokoládovou Rohlíčky dáváme na plech vyložený pečícím papírem a
Z těsta vykrajujeme rohlíčky, které pečeme v troubě upečené a vychladlé rohlíčky.