1.5K čtenářů
2 h
nikolka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
krém a dáme zatuhnout do lednice. Poté máčíme v čokoládové polevě a dáme opět do lednice
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Těsto dáme do formiček na rohlíčky a upečeme při 170 Ušleháme hladký krém, kterým poté slepujeme vždy jeden
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
lázni rozpustíme čokoládu, cukr a máslo a vytvoříme čokoládovou Rohlíčky dáváme na plech vyložený pečícím papírem a
Z těsta vykrajujeme rohlíčky, které pečeme v troubě upečené a vychladlé rohlíčky.