Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
válečku odkrajujeme menší kousky, z kterým tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
máslo. Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Hladkou mouku, máslo, cukr a mandle smíchejte a vypracujte vanilkového cukru a uložte do krabice.
Poté přidáme máslo, žloutek a ořechy. Rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Přidáme máslo, vmícháme žloutky a trochu mléka a těsto Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Přimícháme mleté ořechy, máslo, vejce a vanilkový extrakt Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Přidáme změklé máslo, mleté ořechy a dřeň z jednoho vanilkového lusku.
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
Máslo nakrájíme na malé kousky, zpracujeme a prosátou Ještě horké rohlíčky poté obalujeme v moučkovým a vanilkovém