Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
válečku odkrajujeme menší kousky, z kterým tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
máslo. Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Hladkou mouku, máslo, cukr a mandle smíchejte a vypracujte vanilkového cukru a uložte do krabice.
Mouku, máslo, mandle a cukr smícháme v těsto a dáme Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
těsto na vanilkové rohlíčky a dáme ho na chvíli odpočinout Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Mouku, mák, máslo, vejce, cukry smíchejte v míse a , kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Máslo spojíme s moukou, cukrem a mletými mandlemi. Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
žloutky, přidejte cukr, citronovou kůru, nasekané máslo Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.