Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
1 h
janapozarova
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
lázni rozpustíme čokoládu, cukr a máslo a vytvoříme čokoládovou Rohlíčky dáváme na plech vyložený pečícím papírem a
Z těsta poté vykrajujeme formičkou rohlíčky, které A nakonec ještě ozdobíme čokoládovou polevou.
Z těsta vykrajujeme rohlíčky, které pečeme v troubě cukrářské zdobítko a klademe na upečené a vychladlé rohlíčky
Rohlíčky necháme vychladnout. Poté máčíme v čokoládové polevě a dáme opět do lednice
Z jednotlivých kousků poté tvarujeme rohlíčky, které Nakonec polijeme čokoládovou polevou a necháme důkladně
Do mísy prosejte moučkový cukr. Přidejte kokos, sůl a promíchejte. Přidejte vejce a vypracujte lepivou
Troubu předehřejte na 180 °C. Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Uvaříme v hrnci s osolenou vodou. Poté rozmačkáme a přidáme
Listové těsto přepůlíme na dvě části a každou část vyválíme na vále do tvaru obdélníku. Poté oba pláty