1.1K čtenářů
2 h
anet.ruzicka
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
sáčku krémem. A nakonec ještě ozdobíme čokoládovou polevou.
polevu (množství dle potřeb a počtu ořechových tyčinek polevou a následně je dáme do chladu alespoň na dvě
Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky. namáčíme do této polevy.
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
V připravené míse vypracujeme z povoleného másla, cukru, kakaa a mouky těsto, které necháme uležet v
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. vychladlé rohlíčky slepujeme po dvou oblíbeným krémem