Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
50 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Upečené cukroví za tepla vyklopíme z formiček a necháme Vychladlé cukroví přelijeme polevou a necháme v chladu
Glazura: 150 g prosetého moučkového cukru a 5 lžic citronové Potřete hotové cukroví a ozdobte například ořechy.
Do skleničky s víčkem vymačkejte citrony a jejich šťávu smíchejte s olivovým olejem, dijonskou hořčicí
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Do hluboké mísy dáme žloutky, přidáme máslo a vymícháme, jakmile
máslovo-vaječné směsi prosejeme mouku, přidáme kypřící prášek a citronovou
mouky, zakysanou smetanu, vejce, špetku soli a sody, citronovou