Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
50 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Upečené cukroví za tepla vyklopíme z formiček a necháme Vychladlé cukroví přelijeme polevou a necháme v chladu
Glazura: 150 g prosetého moučkového cukru a 5 lžic citronové Potřete hotové cukroví a ozdobte například ořechy.
Do skleničky s víčkem vymačkejte citrony a jejich šťávu smíchejte s olivovým olejem, dijonskou hořčicí
Pak vmícháme rum, citronovou šťávu a najemno nastrouhanou citronovou kůru.
Ve džbánu smíchejte citrónovou šťávu se zbývající vodou přijde cukrový sirup.
Dál do misky patří mouka, nastrouhaná citronová (a/
Nejprve si vyšleháme bílky s cukrem do pevného sněhu. Nejprve začneme šlehat bílky a jak se začne tvořit
Vyšleháme žloutky s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej a šleháme, až se cukr rozpustí