Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Upečené cukroví za tepla vyklopíme z formiček a necháme Vychladlé cukroví přelijeme polevou a necháme v chladu
Glazura: 150 g prosetého moučkového cukru a 5 lžic citronové Potřete hotové cukroví a ozdobte například ořechy.
Po upečení potřeme citronovým krémem a pocukrovat.
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Do hluboké mísy dáme žloutky, přidáme máslo a vymícháme, jakmile
Nejprve si vyšleháme bílky s cukrem do pevného sněhu. Nejprve začneme šlehat bílky a jak se začne tvořit
Vyšleháme žloutky s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej a šleháme, až se cukr rozpustí
Ve džbánu smíchejte citrónovou šťávu se zbývající vodou přijde cukrový sirup.
mouky, zakysanou smetanu, vejce, špetku soli a sody, citronovou