Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
50 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Upečené cukroví za tepla vyklopíme z formiček a necháme Vychladlé cukroví přelijeme polevou a necháme v chladu
Glazura: 150 g prosetého moučkového cukru a 5 lžic citronové Potřete hotové cukroví a ozdobte například ořechy.
Společně s citrónovou šťávou ušleháme bílky, přidáme Potom do této směsi přimícháme nastrouhanou citrónovou
Šťávu z jednoho citronu ušleháme ve vodní lázni do pěny. Po kapkách přidáváme tekuté máslo, dokud omáčka
Po vychladnutí sušenky poléváme citrónovou polevou vytvořenou smícháním citrónové šťávy a cukru.
Vymačkáme 1 lžičku citrónové šťávy. vanilkový cukr, cukr krupici, máslo (Heru), vejce, citrónovou
Moučkový cukr prosijeme do mísy, přidáme citrónovou placiček plníme polevou a ještě vlhkou ji ozdobíme citrónovou
Filé oslolíme, opepříme, posypeme vegetou a troškou papriky. Dáme do zapékací mísy vymazané olejem, posypeme