Prémiový obsah
★★★
19.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Z mouky, cukru, másla, smetany, citronové šťávy a špetky na plát asi 2 milimetry silný a vykrajujeme z něj hvězdičky
Těsto vyválíme na plát a vykrajujeme hvězdičky. Hotové hvězdičky poléváme citronovou polevou a zdobíme
Vyšleháme bílky s cukrem do pěny a poté dochutíme citronovou Hvězdičky ozdobíme.
Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a poté vykrájíme hvězdičky Příprava polevy: V míse vyšleháme cukr s bílkem a citronovou
Z ní vykrájejte hvězdičky (odřezky znovu spojte, těsto Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na
V míse ušleháme bílky s moučkovým cukrem a citronovou Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky
vyválíme plát asi 5 mm silný a vykrajujeme z něj hvězdičky Nakonec hvězdičky pocukrujeme moučkovým cukrem.
pomoučněném vále placku silnou 3 až 4 mm, vykrájíme hvězdičky Promícháme a dezertní lžičkou nandáváme na vychladlé hvězdičky
Na vál přesijeme mouku, do ní nastrouháme Heru, přilijeme šlehačku a vypracujeme těsto. Na pomoučeném
Do receptu patří více mouky, jinak nejde těsto válet a vykrajovat.
Po upečení mi příjde dost tvrdé, snad se rozleží.