Prémiový obsah
★★★
678 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Příprava polevy: V míse vyšleháme cukr s bílkem a citronovou Vytvořenou polevou ozdobíme hotové cukroví a poté posypeme
Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na Poleva by měla být stále světlá, ale okraje hvězdiček
V míse ušleháme bílky s moučkovým cukrem a citronovou bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Těsto vyválíme na plát a vykrajujeme hvězdičky. Hotové hvězdičky poléváme citronovou polevou a zdobíme
Z mouky, cukru, másla, smetany, citronové šťávy a špetky na plát asi 2 milimetry silný a vykrajujeme z něj hvězdičky
Do směsi vmícháme nastrouhaný tuk, vejce a med a vše Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky
Do směsi vmícháme nastrouhaný tuk, vejce a med a vše Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky
odležet v lednici a poté vyválíme na plát a vykrajujeme hvězdičky 180°C poté slepujeme marmeládou a zdobíme bílkovou polevou
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí Citrónová poleva: Prosátý cukr promícháme s citrónovou