Prémiový obsah
★★★
886 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na Poleva by měla být stále světlá, ale okraje hvězdiček
Příprava polevy: V míse vyšleháme cukr s bílkem a citronovou Vytvořenou polevou ozdobíme hotové cukroví a poté posypeme
V míse ušleháme bílky s moučkovým cukrem a citronovou bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Těsto vyválíme na plát a vykrajujeme hvězdičky. Hotové hvězdičky poléváme citronovou polevou a zdobíme
Z mouky, cukru, másla, smetany, citronové šťávy a špetky na plát asi 2 milimetry silný a vykrajujeme z něj hvězdičky
Do směsi vmícháme nastrouhaný tuk, vejce a med a vše Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky
Do směsi vmícháme nastrouhaný tuk, vejce a med a vše Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
odležet v lednici a poté vyválíme na plát a vykrajujeme hvězdičky 180°C poté slepujeme marmeládou a zdobíme bílkovou polevou
Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí Citrónová poleva: Prosátý cukr promícháme s citrónovou