Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Vyválíme a vykrajujeme hvězdičky, pečeme dorůžova. slepujeme marmeládou dle chuti, a poléváme čokoládovou polevou
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Mezitím vymícháme z pomerančové šťávy a cukr na polevu Upečenou placku potřeme polevou a vykrájíme hvězdičky
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
To poté vyválíme a vykrajujeme hvězdičky. Hvězdičky poté sušíme v troubě na plechu vyloženém
krásně propracujeme, vyválíme placku a vykrajujeme hvězdičky Bílek na polevu smícháme s citronovou šťávou, cukrem
Každou hvězdičku potřeme bílkem rozšlehaným se lžící vody a posypeme směsí skořicového a krupicového cukru
Na polevu našleháme bílek s moučkovým cukrem a špetkou Sněhem pak hvězdičky potřeme.
Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí