Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
15 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
To poté vyválíme a vykrajujeme hvězdičky. Hvězdičky poté sušíme v troubě na plechu vyloženém
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Sněhem pak hvězdičky potřeme. plech, aby hvězdičky zůstaly světlé.
Každou hvězdičku potřeme bílkem rozšlehaným se lžící vody a posypeme směsí skořicového a krupicového cukru
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky
Vychlazené těsto rozválíme a vykrajujeme hvězdičky Vykrojené hvězdičky dáváme na plech vyložený pečícím