Prémiový obsah
★★★
595 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Sněhem pak hvězdičky potřeme. plech, aby hvězdičky zůstaly světlé.
Každou hvězdičku potřeme bílkem rozšlehaným se lžící vody a posypeme směsí skořicového a krupicového cukru
Vychlazené těsto rozválíme a vykrajujeme hvězdičky Vykrojené hvězdičky dáváme na plech vyložený pečícím
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky