Prémiový obsah
★★★
657 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
Sněhem pak hvězdičky potřeme. plech, aby hvězdičky zůstaly světlé.
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Každou hvězdičku potřeme bílkem rozšlehaným se lžící vody a posypeme směsí skořicového a krupicového cukru
Vychlazené těsto rozválíme a vykrajujeme hvězdičky Vykrojené hvězdičky dáváme na plech vyložený pečícím
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky