Prémiový obsah
★★★
529 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
Každou hvězdičku potřeme bílkem rozšlehaným se lžící vody a posypeme směsí skořicového a krupicového cukru
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Sněhem pak hvězdičky potřeme. plech, aby hvězdičky zůstaly světlé.
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
Vychlazené těsto rozválíme a vykrajujeme hvězdičky Vykrojené hvězdičky dáváme na plech vyložený pečícím
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky