Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
35 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Sněhem pak hvězdičky potřeme. plech, aby hvězdičky zůstaly světlé.
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky
plát silný asi 1 cm a vykrajujeme formičkou malé hvězdičky Vykrájené hvězdičky dáme na plech, povrch potřeme rozšlehaným
pomoučeném vále na placku silnou zhruba 4 mm a vykrájíme hvězdičky Hvězdičky pečemev troubě vyhřáté na 150 °C, až poleva
Vykrájené hvězdičky dáme na plech. Ještě horké obalujeme ve skořicovém cukru.
To poté vyválíme a vykrajujeme hvězdičky. Hvězdičky poté sušíme v troubě na plechu vyloženém
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Každou hvězdičku potřeme bílkem rozšlehaným se lžící vody a posypeme směsí skořicového a krupicového cukru
Hvězdičky klademe na plech vedle sebe. Hvězdičky potřeme.