Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí
Odebereme dvě polévkové lžíce na přípravu polevy stranou Hvězdičky potřeme.
Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na Poleva by měla být stále světlá, ale okraje hvězdiček
Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a poté vykrájíme hvězdičky Vytvořenou polevou ozdobíme hotové cukroví a poté posypeme
Příprava polevy: Vyšleháme bílky s cukrem do pěny a Hvězdičky ozdobíme.
Rozválíme a vykrájíme hvězdičky. Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Povrch perníku ozdobíme polevou nebo posypeme cukrem Příprava polevy: Ze vše uvedených surovin vymícháme
Na přípravu ganache z hořké čokolády nasekáme čokoládu na kousky, vanilkový lusk podélně rozřízneme a
Sušené ovoce nakrájíme a zalijeme rumem. Hrušky zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky, zakápneme citronovou