Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Odebereme dvě polévkové lžíce na přípravu polevy stranou Hvězdičky potřeme.
Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na Poleva by měla být stále světlá, ale okraje hvězdiček
Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a poté vykrájíme hvězdičky Vytvořenou polevou ozdobíme hotové cukroví a poté posypeme
Příprava polevy: Vyšleháme bílky s cukrem do pěny a Hvězdičky ozdobíme.
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Rozválíme a vykrájíme hvězdičky. Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Sušené ovoce nakrájíme a zalijeme rumem. Hrušky zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky, zakápneme citronovou
Do misky tepléjo mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. V nádobě robotu
Na tuto sekaninu potřebujeme dva díly hovězího masa, jeden díl tučného vepřového a jeden díl syrového