Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí
Odebereme dvě polévkové lžíce na přípravu polevy stranou Hvězdičky potřeme.
Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na Poleva by měla být stále světlá, ale okraje hvězdiček
Příprava polevy: Vyšleháme bílky s cukrem do pěny a Hvězdičky ozdobíme.
Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a poté vykrájíme hvězdičky Vytvořenou polevou ozdobíme hotové cukroví a poté posypeme
Rozválíme a vykrájíme hvězdičky. Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Na tuto sekaninu potřebujeme dva díly hovězího masa, jeden díl tučného vepřového a jeden díl syrového
Sušené ovoce nakrájíme a zalijeme rumem. Hrušky zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky, zakápneme citronovou
Do misky tepléjo mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. V nádobě robotu