Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky Potřeme je citrónovou polevou a po částečném zaschnutí
Tvořítkem vykrajujeme hvězdičky, které skládáme na Na každou hvězdičku naneseme trochu polevy a špejlí
Hvězdičky potřete připravenou polevou, rozložte na Poleva by měla být stále světlá, ale okraje hvězdiček
Odebereme dvě polévkové lžíce na přípravu polevy stranou Hvězdičky potřeme.
Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a poté vykrájíme hvězdičky Vytvořenou polevou ozdobíme hotové cukroví a poté posypeme
Příprava polevy: Vyšleháme bílky s cukrem do pěny a Hvězdičky ozdobíme.
Poté ho rozválíme na pocukrovaném válu a vykrajujeme hvězdičky bílkovou pěnou a upečeme při 160°C asi 20 minut, až poleva
Rozválíme a vykrájíme hvězdičky. Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Do misky tepléjo mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. V nádobě robotu
Na přípravu ganache z hořké čokolády nasekáme čokoládu na kousky, vanilkový lusk podélně rozřízneme a
Na tuto sekaninu potřebujeme dva díly hovězího masa, jeden díl tučného vepřového a jeden díl syrového
Sušené ovoce nakrájíme a zalijeme rumem. Hrušky zbavíme jadřinců, nakrájíme na kousky, zakápneme citronovou