815 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku Poté lžičkou nabereme vychlazenou směs a vytvarujeme kuličku
Z připravené hmoty utvoříme rukama kuličky, pevně zmáčkneme Kuličky obalujeme v nastrouhaném kokosu.
rozpustíme tuk a všechny suroviny smícháme, tvoříme kuličky
směsi vykrajujeme lžičkou kousky, zformujeme do tvaru kuličky a obalíme v čokoládových bobcích, případně ve strouhané
hodinu do lednice, rozdělíme na 16 kousků a tvarujeme kuličky
Do mističek na pudink si nachystáme piškoty a kompotované Nakonec nalejeme čokoládový pudink do připravených
Pudink uvaříme v mléce dle návodu na obalu. Hotový pudink nalijeme do sklenic a ozdobíme višněmi
Vše důkladně promícháme a vytvarujeme kuličky, které
citronovou kůru a šťávu a Pikao a promícháme, tvoříme kuličky