Prémiový obsah
★★★
13.6K čtenářů
Z bílků ušleháme tuhý sníh a za stálého šlehání přidáváme moučkový cukr.
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Použijeme šablonu na laskonky. Babiččiny laskonky se hodí na jakoukoliv oslavu.
Do mísy prosejeme mouku s práškem do perníku a kakaem, přidáme cukr a olej a promícháme. Těsto vylijeme
Vodu svaříme s cukrem a necháme vychladnout. Poté přidáme kyselinu citronovou, necháme zaležet a přidáme
Nejprve si předehřejeme troubu na 180 °C. Připravíme si mísu, ve které smícháme mouku, cukr, kakao, pudingový
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Usušené laskonky necháme 2-3 minuty na plechu a poté
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme oblíbeným
Suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto. Na válu těsto válíme tak, že těsto několikrát při válení